Bel ons bij vragen +32 (0)9 364 84 69

Vraag hier uw persoonlijke prijslijst

Voor een prijslijst kan u contact met ons opnemen via het contactformulier.

Afspraken kunnen gemaakt worden in:

  • Zottegem (Sint-Elisabeth Ziekenhuis)
  • Antwerpen (O2 Clinic Antwerp)
  • Gent (Medisch Centrum Gent).

Zottegem
Het AZ Sint-Elizabeth te Zottegem is een aantrekkelijk en modern ziekenhuis dat beschikt over de nieuwste apparatuur. Het is schitterend gelegen aan de rand van de Vlaamse ardennen, en toch vlot bereikbaar via de E40 afrit Wetteren.  Voor meer info rond de bereikbaarheid van de kliniek(en), bekijk dan zeker ook onze informatie onder Praktische info.

Antwerpen
Ook hier is er sprake van een optimaal privé-ziekenhuis. Dit is vooral voor onze Nederlandse patiënten interessant qua ligging. Voor meer info rond de bereikbaarheid van de kliniek(en), bekijk dan zeker ook onze informatie onder Praktische info.

Gent
Het Medisch Centrum Maaltebrugge Gent is een state-of-the-art privé-ziekenhuis. Het professionele team staat klaar om u vriendelijk te ontvangen en te begeleiden door elke ingreep. Het privé-karakter van het centrum staat garant voor een persoonlijke aanpak. Het centrum is vlot bereikbaar via de E40 en ligt nabij Gent Sterre. Voor meer info rond de bereikbaarheid van de kliniek(en), bekijk dan zeker ook onze informatie onder Praktische info.